Me

Sinua palvelevat jalkojenhoidon ammattilaiset Mikkelissä ja lähialueilla.

Anne Tuukkanen
Jalkojenhoidon ammattitutkinto, lähihoitaja

Lähihoitaja 1996
Kotihoitoyrittäjä 2000-2004
Jalkahoitopalvelu Anne vuodesta 2004 lähtien

Erikoisosaaminen: Diabetes sekä reuma jalkojenhoito, sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito, syylien jäädytys ( cryo hoito), lääkinnällisten tukisukkien mittaus/myynti, kevennyshoidot sekä tukipohjallisten mittaus. Suojaavien sekä asentoa korjaavien silikoniortoosien valmistus. Apuvälineiden ja omahoitotuotteiden ohjaus/ neuvonta.

”Jalkojenhoito työnä on mielekästä ja ongelmaratkaisu antaa mukavia haasteita. Niinpä voisi sanoa että työ on yksi harrastus. Vapaa-aikaakin joskus jää ja se kulutetaan lisä oppia ottamalla, Pilates tunnilla, lenkkipolulla tai matkustellen perheen kanssa.”

Arja Haurinen
Jalkojenhoidon ammattitutkinto, lähihoitaja

Perushoitaja 1990
Lähihoitaja 1996
Jalkojenhoitopalvelu Arja 2011

Erityisosaaminen
Perusjalkojenhoito, diabetes ja reuma jalkojenhoito, lääkinnällisten tukisukkien mittaus ja myynti, suojaavien ja asentoa korjaavien silikoniortoosien valmistus, apuvälineiden ja omahoitotuotteiden ohjaus ja neuvonta, koti- ja laitoskäynnit.

”Pidän jalkojenhoidosta, yksilöllisestä hoitotyöstä. Vapaa-ajasta osa kuluu mieheni kanssa yhteisen yrityksen Villa Puulan aurinkorannan parissa. Vapaa-aikaan kuuluvat tärkeänä myös perhe, luonto, matkustelu sekä aina hyödyllinen lisäopiskelu.”

Sanitta Järvisalo
Jalkojenhoidonammattitutkinto, Lähihoitaja, Kosmetologi

Kosmetologi 2012
Lähihoitaja 2015
Yrittäjänä Jalkahoitopalvelu Annessa 2016 lähtien

Erityisosaaminen
Perusjalkojenhoito sekä diabetes ja reuma jalkojenhoito. Apuvälineiden ja omahoitotuotteiden ohjaus ja neuvonta. Koti- ja laitoskäynnit.

”On hienoa pystyä vaikuttamaan omalla kädentaidollaan ja tietämyksellään muiden ihmisten jalkojen hyvinvointiin ja terveyteen. Silloin kun en työskentele jalkojen parissa, niin omistan aikani perheelleni sekä kulinaristisille makumatkoille ja matkustelulle tietenkään oman kunnon huoltamista unohtamatta.”