Palvelut ja hinnasto

Voit ottaa meihin yhteyttä olipa sinulla paksuuntuneet tai sisäänkasvavat kynnet, kovettumia, syyliä tai haluat vain muuten hemmotella itseäsi. Muista myös lahjakortit!

Perusjalkojenhoito tai sairauksista johtuvien jalkaongelmien hoito esim. diabetes ja reuma, käsittää jalkojen kylvetyksen, kynsien ohennuksen ja leikkauksen, kovettumien poiston, tarvittavien apuvälineiden sekä omanhoidon ohjauksen. Lopuksi vielä rentouttavan kevyen rasvaushieronnan (hoidon kesto n. 45-60min) 57 €

Kynsienleikkaus sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien hionnan ja leikkauksen (hoidon kesto n. 30 min).  Alkaen 40 €

Kynsiongelmien hoito esim. ihon sisään kasvanut kynsi voidaan oikaista jousen tai liuskan avulla. Paksuuntunut kynsi voidaan hioa vesiporalla. ( hoidon kesto alk. 30 min) alkaen 40 €. Sisäänkasvaneen kynnen hoito jousella alkaen 52 € / kynsi.

Kovettuman tai syylänhoito, mekaaninen kovettuman poisto sekä tarvittaessa syylälle cryo jäädytys hoito ( hoidon kesto alk. 30 min). Alkaen 40 €, cryohoito alkaen 42 €.

Tuki- ja lääkinnällisten hoitosukkien mittaus ja myynti

Kompressiotuotteet (Medi). Lääkinnällisiä hoitosukkia käytetään ennaltaehkäisemään laskimosairauksia tai sairauksien esim. ruusun jälkihoitona. Hoitosukkaa tarvitaan myös mikäli sinulle on suunniteltu suonikohjuleikkaus, vaahtoruiskutus tai laserhoito. Opetamme aina sukan pukemisen henkilökohtaisesti. Lisätietoa kompressiotuotteista ja hinnasta saat soittamalla.

Varaa aika mittaukseen: Anne 0405590376 tai Arja 0503401222

Hoitosukat / hoitohihan mittaus / ohjaus 20 €
Hoitosukan mittaus / ohjaus kotikäyntinä 30 €

Mittojen mukaan valmistetut tukipohjalliset. Lisätietoa tukipohjallista ja hinnoista saat soittamalla. Minna / Camp Clinic p. 0445076885.

Parafiinihoidon voit ottaa joko erillishoitona tai lisänä jalkojenhoidon yhteydessä. Hoidossa rasvaushieronnan jälkeen joko käsien tai jalkojen iholle suihkutetaan lämmintä parafiinia ja kädet kiedotaan suojapussiin. Tämän jälkeen laitetaan froteiset tossut tai lapaset käteen ja annetaan hoidon vaikuttaa n. 15-20 minuuttia. Auttaa ihon aineenvaihduntaa, kosteuttaa ja auttaa hoitoaineiden imeytymiseen. Vähentää niveltenkipua ja rentouttaa. Iho tuntuu hoidon jälkeen ihanan pehmeältä. (Hoidon kesto n. 30 min). Alkaen 25 €.

Apuvälineet omaan hoitoon

Silikoniortoosit auttavat korjaamaan varpaiden virheasentoa tai suojaamaan varpaita hankaukselta. Käytetään esim. vasaravarpaiden oikaisuun tai varvasvälikovettumiin. Silikonimassa muotoillaan oman jalan mukaisesti ja on tarvittaessa muokattavissa (hoidon kesto n. 45min). Alkaen 45 €

Koti- ja laitoskäynnit. Palvelemme asiakkaita myös heidän kotonaan sekä laitoksissa. Varaa aika koti- ja laitoskäynteihin: Arja 0503401222, Sanitta 0403591002.
Hinta 65 €, yli 10 km matka hoitolasta 70 €