Tuotteet

Soita rohkeasti ovikelloa niin autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset ja juuri sinulle sopivat omahoitotuotteet. Hoitolastamme löytyy paljon valmiita apuvälineitä esim. puettavia päkiäpehmusteita, geelituotteita suojaamaan ihoa hankaukselta tai erilaisia voiteita juuri sinun jalkojesi tarpeen mukaan. jalkavoiteissa mm. Laufwunder, Callusan, Iloiset varpaat . Valikoimassamme on myös kynsileikkurit, hohkakivet, jalkakylpyaineet sekä valmispohjalliset jotka tukevat jalan pitkittäis- sekä poikittaiskaarta tai vähentävät askelesta muodostuvaa iskua.

Karkelon Sukat ovat kotimaiset Liedossa valmistetut kiristämättömät hyvän olon sukat. Tämä hyvänolon sukka sopii kaikille, mutta erityisesti diabeetikolle. Sukassa ei ole kärkisaumaa ja sen muotoilu ei estä verenkiertoa. Siirtää kosteuden pois iholta, joten jalka pysyy kuivana.Sisältää merilevää sekä sinkkiä. Kestää myös 60 asteen konepesun.

Feelmax varvassukat: Normaali sukka painaa varpaita yhteen…se ei ole luonnollista. Feelmaxin varvassukka pitää varpaat erillään, kuten evoluutio on suunnitellut ne toimimaan. Pitkällä aikavälillä sukat estävät myös epämuodostumien syntymistä (yhdessä oikeanlaisten kenkien kanssa).

Lahjakortit jalkojenhoitoon